• «جنایت بی دقت» از جشنواره شیکاگو جایزه گرفت
.
«جنایت بی دقت» دقایقی پیش برنده جایزه ویژه هیات داوران جشنواره شیکاگو شد.
.
شهرام مکری موفق شد هوگوی نقره ای این جشنواره را برای فیلم جنایت بی دقت به تهيه‌كنندگى نگار اسكندرفر به دست آورد.
به این ترتیب سینمای ایران بعد ازعزت اله انتظامی جعفرپناهی و اصغر فرهادی برای چهارمین بار از بخش اصلی جشنواره شیکاگو جایزه گرفت.
    0 0
    «جنایت بی دقت» از جشنواره شیکاگو جایزه گرفت . «جنایت بی دقت» دقایقی پیش برنده جایزه ویژه هیات داوران جشنواره شیکاگو شد. . شهرام مکری موفق شد هوگوی نقره ای این جشنواره را برای فیلم جنایت بی دقت به تهيه‌كنندگى نگار اسكندرفر به دست آورد. به این ترتیب سینمای ایران بعد ازعزت اله انتظامی جعفرپناهی و اصغر فرهادی برای چهارمین بار از بخش اصلی جشنواره شیکاگو جایزه گرفت.
  • .
ارغوان اشتری-کاترین دونو متولد بیست و دوم اکتبر سال 1943، یکی از معتبرترین بازیگران زن سینمای فرانسه، هفتاد و هفت ساله شد.
او بازیگری را با ژاک دمی در فیلم «چترهای شربورگ» در سال 1964،تقریبا نیم قرن پیش آغاز کرد، او را یکی از زیباترین زنان جهان در آن سال‌ها می‌خواندند.
پدرومادر کاترین دونو هر دو بازیگر بودند،سه خواهر او نیز بازیگری را برگزیدند. تبحر کاترین دونو  در کاراکتر زنان قوی، معشوقه‌های سلطه‌جو، زنان مغرور، متکبر و خودخواه است.

دونو درباره بازیگر شدنش می‌گوید:«تصمیم نداشتم بازیگری را حرفه خودم قرار بدهم. کم‌سن بودم که مقابل دوربین رفتم. نقش خواهرِِ خواهرم را به دلیل شباهت به او در فیلم دختران گرگ و میش در سال 1957 ایفا کردم.علاقه من به بازیگری بعدها به وجود آمد.به خصوص پس از ملاقات با ژاک دمی،که بسیار برای او احترام قائل هستم.  و فیلم‌های فراوانی با دمی همکاری کردم. پس از ملاقات با دمی ،نگاهم تغییر کرد و متوجه شدم  بازیگری می‌تواند فراتر از چیزی باشد که از ابتدا تصور می‌کردم.چیزی فراتر از جذابیت است.»

 کاترین دونو ایفاگر نقش زنان روسپی هم بوده، نمونه‌اش «بل دو ژور/زیبای روز»(لوئیس بونوئل، 1967). دونو در فیلم دیگر از بونوئل هم ایفای نقش کرد «تریستانا»(1970).

پس از مرگ بونوئل درباره همکاری با این کارگردان مشهور اسپانیایی چنین گفته بود:« بونوئل دوست نداشت زیاد حرف بزند. از نظر جسمی او را خسته می کرد. اما ما درک متقابلی در سکوت داشتیم. فیلمبرداری تریستانا بهتر از بل دو ژور بود ، زیرا در تریستانا تهیه کننده بهتری داشتیم ، اما بیشتر به این دلیل بود که خود بونوئل از فیلمبرداری در اسپانیا لذت می برد که برای اولین بار پس از زمان ویریدینا به اسپانیا بازگشته بود. او سرخوشی ؛ شوخ طبعی فوق العاده ای داشت. یک چیزی که تأکید می‌کرد این بود ، بیش از هر چیز ، تحلیل روانشناسی ممنوع! من آن را از صمیم قلب می‌پذیرفتم ، مخصوصاً به این دلیل که بونوئل خواسته بود.»
 
دونو در این سال‌ها با کارگردانان فراوانی همکاری کرده، اما تعدادی از آنها بر او تاثیرگذاری بیشتری داشته‌اند.
ادامه در کامنت

@donyayetassvir
#دنیای_تصویر 
#کاترین_دونوو
    0 0
    . ارغوان اشتری-کاترین دونو متولد بیست و دوم اکتبر سال 1943، یکی از معتبرترین بازیگران زن سینمای فرانسه، هفتاد و هفت ساله شد. او بازیگری را با ژاک دمی در فیلم «چترهای شربورگ» در سال 1964،تقریبا نیم قرن پیش آغاز کرد، او را یکی از زیباترین زنان جهان در آن سال‌ها می‌خواندند. پدرومادر کاترین دونو هر دو بازیگر بودند،سه خواهر او نیز بازیگری را برگزیدند. تبحر کاترین دونو در کاراکتر زنان قوی، معشوقه‌های سلطه‌جو، زنان مغرور، متکبر و خودخواه است. دونو درباره بازیگر شدنش می‌گوید:«تصمیم نداشتم بازیگری را حرفه خودم قرار بدهم. کم‌سن بودم که مقابل دوربین رفتم. نقش خواهرِِ خواهرم را به دلیل شباهت به او در فیلم دختران گرگ و میش در سال 1957 ایفا کردم.علاقه من به بازیگری بعدها به وجود آمد.به خصوص پس از ملاقات با ژاک دمی،که بسیار برای او احترام قائل هستم. و فیلم‌های فراوانی با دمی همکاری کردم. پس از ملاقات با دمی ،نگاهم تغییر کرد و متوجه شدم بازیگری می‌تواند فراتر از چیزی باشد که از ابتدا تصور می‌کردم.چیزی فراتر از جذابیت است.» کاترین دونو ایفاگر نقش زنان روسپی هم بوده، نمونه‌اش «بل دو ژور/زیبای روز»(لوئیس بونوئل، 1967). دونو در فیلم دیگر از بونوئل هم ایفای نقش کرد «تریستانا»(1970). پس از مرگ بونوئل درباره همکاری با این کارگردان مشهور اسپانیایی چنین گفته بود:« بونوئل دوست نداشت زیاد حرف بزند. از نظر جسمی او را خسته می کرد. اما ما درک متقابلی در سکوت داشتیم. فیلمبرداری تریستانا بهتر از بل دو ژور بود ، زیرا در تریستانا تهیه کننده بهتری داشتیم ، اما بیشتر به این دلیل بود که خود بونوئل از فیلمبرداری در اسپانیا لذت می برد که برای اولین بار پس از زمان ویریدینا به اسپانیا بازگشته بود. او سرخوشی ؛ شوخ طبعی فوق العاده ای داشت. یک چیزی که تأکید می‌کرد این بود ، بیش از هر چیز ، تحلیل روانشناسی ممنوع! من آن را از صمیم قلب می‌پذیرفتم ، مخصوصاً به این دلیل که بونوئل خواسته بود.» دونو در این سال‌ها با کارگردانان فراوانی همکاری کرده، اما تعدادی از آنها بر او تاثیرگذاری بیشتری داشته‌اند. ادامه در کامنت @donyayetassvir #دنیای_تصویر #کاترین_دونوو
  • هشدار تهیه‌کننده ایرانی «مست عشق» در یک بیانیه

تهیه‌کننده ایرانی فیلم «مست عشق» با انتشار بیانیه‌ای، ضمن محترم شمردن حقوق شریک ترکیه‌ای این پروژه، نسبت به هرگونه دخل و تصرف غیرقانونی و غیر حرفه‌ای در آن هشدار داد و تاکید کرد چنین اقدامی، تبعات سنگینی در پی خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، در چند روز گذشته اخبار گوناگونی درباره پروژه «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، ابتدا در فضای مجازی و سپس در رسانه‌های رسمی منتشر شده  است که این اخبار واکنش هر دو شریک ایرانی و ترک این پروژه را در پی داشته است.

ابتدا خبری مبنی بر پخش جهانی این فیلم در آذر ماه و هم‌زمان با هفته مولانا و نیز آماده سازی یک سریال 8 قسمتی از آن منتشر شد که این خبر، واکنش حسن فتحی، یکی از نویسندگان و کارگردان این فیلم و فرهاد توحیدی دیگر نویسنده این پروژه را در پی داشت که هر دو این خبر را تکذیب کردند و توحیدی هم در گفتگوی خود با ایسنا تاکید کرد که پیگیری‌های حقوقی از سوی سرمایه‌گذار ایرانی این فیلم آغاز شده و در صورت نیاز از وزارت امور خارجه هم یاری گرفته می‌شود.

 همین سخنان بار دیگر با واکنش طرف ترک رو به رو شد و خبر دیگری که در فضای مجازی و نه در رسانه‌های رسمی، منتشر شد با این مضمون که در طول 10 ماهی که فیلمبرداری این پروژه متوقف شده است، گروه ایرانی تلاشی برای به سرانجام رساندن کار نداشته و هرچند تعهد داشته که فیلمبرداری در مدت 8 هفته به پایان برسد، این زمان به 16 هفته کشیده شده است.

پس از انتشار این خبر، مهران برومند، تهیه کننده ایرانی پروژه «مست عشق» با انتشار بیانیه‌ای، ضمن قدردانی از تلاش‌های حسن فتحی، کارگردان این پروژه و دیگر اعضای گروه سازنده، توضیحاتی درباره روند فیلمبرداری این اثر ارایه و تاکید کرد هرگونه اختلاف حقوقی در بخش سرمایه به ما اجازه نخواهد داد که هر عمل غیر حرفه‌ای دیگری چون گروگانگیری تصاویر و توقف بخش تدوین و از آن بدتر دست بردن به تدوین بدون نظارت و نظر کارگردان اثر بپردازیم.

 این بیانیه که نسخه‌ای از آن در اختیار ایسنا قرار گرفته، به شرح زیر است:

«با توجه به حاشیه‌های به وجود آمده درمورد پروژه «مست عشق»  موارد زیر را به عنوان تهیه کننده اثر  جهت آگاهی افکار عمومی که در ماه‌های اخیر پیگیر آخرین وضعیت این فیلم بوده اند متذکر می‌شوم:
ادامه در کامنت
    0 0
    هشدار تهیه‌کننده ایرانی «مست عشق» در یک بیانیه تهیه‌کننده ایرانی فیلم «مست عشق» با انتشار بیانیه‌ای، ضمن محترم شمردن حقوق شریک ترکیه‌ای این پروژه، نسبت به هرگونه دخل و تصرف غیرقانونی و غیر حرفه‌ای در آن هشدار داد و تاکید کرد چنین اقدامی، تبعات سنگینی در پی خواهد داشت. به گزارش ایسنا، در چند روز گذشته اخبار گوناگونی درباره پروژه «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، ابتدا در فضای مجازی و سپس در رسانه‌های رسمی منتشر شده است که این اخبار واکنش هر دو شریک ایرانی و ترک این پروژه را در پی داشته است. ابتدا خبری مبنی بر پخش جهانی این فیلم در آذر ماه و هم‌زمان با هفته مولانا و نیز آماده سازی یک سریال 8 قسمتی از آن منتشر شد که این خبر، واکنش حسن فتحی، یکی از نویسندگان و کارگردان این فیلم و فرهاد توحیدی دیگر نویسنده این پروژه را در پی داشت که هر دو این خبر را تکذیب کردند و توحیدی هم در گفتگوی خود با ایسنا تاکید کرد که پیگیری‌های حقوقی از سوی سرمایه‌گذار ایرانی این فیلم آغاز شده و در صورت نیاز از وزارت امور خارجه هم یاری گرفته می‌شود. همین سخنان بار دیگر با واکنش طرف ترک رو به رو شد و خبر دیگری که در فضای مجازی و نه در رسانه‌های رسمی، منتشر شد با این مضمون که در طول 10 ماهی که فیلمبرداری این پروژه متوقف شده است، گروه ایرانی تلاشی برای به سرانجام رساندن کار نداشته و هرچند تعهد داشته که فیلمبرداری در مدت 8 هفته به پایان برسد، این زمان به 16 هفته کشیده شده است. پس از انتشار این خبر، مهران برومند، تهیه کننده ایرانی پروژه «مست عشق» با انتشار بیانیه‌ای، ضمن قدردانی از تلاش‌های حسن فتحی، کارگردان این پروژه و دیگر اعضای گروه سازنده، توضیحاتی درباره روند فیلمبرداری این اثر ارایه و تاکید کرد هرگونه اختلاف حقوقی در بخش سرمایه به ما اجازه نخواهد داد که هر عمل غیر حرفه‌ای دیگری چون گروگانگیری تصاویر و توقف بخش تدوین و از آن بدتر دست بردن به تدوین بدون نظارت و نظر کارگردان اثر بپردازیم. این بیانیه که نسخه‌ای از آن در اختیار ایسنا قرار گرفته، به شرح زیر است: «با توجه به حاشیه‌های به وجود آمده درمورد پروژه «مست عشق» موارد زیر را به عنوان تهیه کننده اثر جهت آگاهی افکار عمومی که در ماه‌های اخیر پیگیر آخرین وضعیت این فیلم بوده اند متذکر می‌شوم: ادامه در کامنت
  • لیلا حاتمی بازیگر «دسته دختران» شد
پیش‌تولید فیلم سینمایی «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی و تهیه‌کنندگی محمدرضا منصوری از ماه قبل آغاز شده و اکنون آخرین روزهای پیش تولید را سپری می‌کند.

تاکنون حضور لیلا حاتمی در این پروژه قطعی شده است و او یکی از نقش‌های اصلی را ایفا خواهد کرد.

«دسته دختران» روایتی از حماسه مقاومت ۳۴روزه شهر خرمشهر در دوران دفاع مقدس است.

«دسته دختران» دومین فیلم منیر قیدی پس از فیلم تحسین‌ شده‌ «ویلایی‌ها» در مقام کارگردان است.

«دسته دختران» محصول بنیاد سینمایی فارابی است.

@donyayetassvir
#لیلا_حاتمی 
#دسته_دختران
    0 0
    لیلا حاتمی بازیگر «دسته دختران» شد پیش‌تولید فیلم سینمایی «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی و تهیه‌کنندگی محمدرضا منصوری از ماه قبل آغاز شده و اکنون آخرین روزهای پیش تولید را سپری می‌کند. تاکنون حضور لیلا حاتمی در این پروژه قطعی شده است و او یکی از نقش‌های اصلی را ایفا خواهد کرد. «دسته دختران» روایتی از حماسه مقاومت ۳۴روزه شهر خرمشهر در دوران دفاع مقدس است. «دسته دختران» دومین فیلم منیر قیدی پس از فیلم تحسین‌ شده‌ «ویلایی‌ها» در مقام کارگردان است. «دسته دختران» محصول بنیاد سینمایی فارابی است. @donyayetassvir #لیلا_حاتمی #دسته_دختران
  • هنرمندان موسیقی به شرح خصوصیات اخلاقی این هنرمند فقید، ویژگی‌های آوازی او و تعریف خاطره‌های مشترک پرداختند.

به گزارش ایسنا، مراسم گرامیداشت محمدرضا شجریان، شامگاه پنجشنبه، یکم آبان ماه به صورت مجازی و برخط برگزار شد.

در این مراسم با اجرای شهرام صارمی و مسعود توسلی، هنرمندانی چون داوود گنجه‌ای (نوازنده کمانچه)، محمد مقدسی (نوازنده کمانچه)، هادی منتظری (آهنگساز و نوازنده کمانچه)، مهدی آذرسینا (نوازنده و آهنگساز)، علی اکبر شکارچی (نوازنده کمانچه) و سعید فرج‌پوری (نوازنده کمانچه) به صحبت درباره محمدرضا شجریان پرداختند.

محمدرضا شجریان یک مرد خردمند بود

در ابتدای این برنامه داوود گنجه‌ای با اشاره به خصوصیات اخلاقی محمدرضا شجریان، گفت: او یک مرد خردمند بود. شاید افراد عاقل زیادی وجود داشته باشند ولی کمتر پیش می‌آید که کسی خردمند هم باشد. خرد یک امر ذاتی است که هر کسی به  آن دست پیدا نمی‌کند. نزدیک به ۵۰ سال با ایشان زندگی کردم. همانگونه که غلامرضا تختی فراموش نخواهد شد ایشان هم هرگز فراموش نمی‌شود. استاد شجریان به مردم وابسته و برای مردم قهرمان ملی بودند.

او ادامه داد: منزل استاد نورعلی خان برومند (موسیقیدان) به خانه ما نزدیک بود. خیلی وقت‌ها که راننده، ایشان را می‌رساند، من استاد را می‌بردم. یک روز آقای محمدرضا لطفی (موسیقیدان) به من گفت که فردی را می‌شناسد که خیلی خوب آواز می‌خواند و خوب است او را به استاد نورعلی خان برومند معرفی کنیم. آن فرد استاد شجریان بود. روز قرار، آقای برومند همراه با او رسیدند. در آن جلسه استاد برومند از استاد شجریان خواست که قطعه‌ای را بخواند. وقتی که او از اتاق بیرون رفت، استاد برومند به من گفت «این، این کاره است، امسال باید به جشن هنر بیاید.» من گفتم که آخر او تازه آمده است. استاد برومند به من گفت، «شما نمی‌دانید. من می‌دانم که او چه گوهری است.»

این هنرمند با بیان اینکه محمدرضا شجریان در تحریرهای مخصوص خود خلاق بود، گفت: اکنون همه می‌خواهند همانند ایشان بخوانند. ایشان پشتکار خیلی خوبی داشت. بسیار زیبا خط می‌نوشتند. به خوبی از گیاهان نگهداری می‌کرد. یک بار از ایشان پرسیدم همه این گل‌ها را خودتان کاشتید؟ گفتند «بله؛ باید از گل مراقبت کرد.»

شجریان جریان سازترین هنرمند ایرانی قرن معاصر

فرج پوری نیز در بخش دیگری از این مراسم درباره محمدرضا شجریان بیان کرد: به باور من آقای شجریان جریان سازترین، تأثیرگذارترین و محبوب‌ترین هنرمند ایرانی قرن معاصر خودش است.

ادامه در کامنت
    0 0
    هنرمندان موسیقی به شرح خصوصیات اخلاقی این هنرمند فقید، ویژگی‌های آوازی او و تعریف خاطره‌های مشترک پرداختند. به گزارش ایسنا، مراسم گرامیداشت محمدرضا شجریان، شامگاه پنجشنبه، یکم آبان ماه به صورت مجازی و برخط برگزار شد. در این مراسم با اجرای شهرام صارمی و مسعود توسلی، هنرمندانی چون داوود گنجه‌ای (نوازنده کمانچه)، محمد مقدسی (نوازنده کمانچه)، هادی منتظری (آهنگساز و نوازنده کمانچه)، مهدی آذرسینا (نوازنده و آهنگساز)، علی اکبر شکارچی (نوازنده کمانچه) و سعید فرج‌پوری (نوازنده کمانچه) به صحبت درباره محمدرضا شجریان پرداختند. محمدرضا شجریان یک مرد خردمند بود در ابتدای این برنامه داوود گنجه‌ای با اشاره به خصوصیات اخلاقی محمدرضا شجریان، گفت: او یک مرد خردمند بود. شاید افراد عاقل زیادی وجود داشته باشند ولی کمتر پیش می‌آید که کسی خردمند هم باشد. خرد یک امر ذاتی است که هر کسی به آن دست پیدا نمی‌کند. نزدیک به ۵۰ سال با ایشان زندگی کردم. همانگونه که غلامرضا تختی فراموش نخواهد شد ایشان هم هرگز فراموش نمی‌شود. استاد شجریان به مردم وابسته و برای مردم قهرمان ملی بودند. او ادامه داد: منزل استاد نورعلی خان برومند (موسیقیدان) به خانه ما نزدیک بود. خیلی وقت‌ها که راننده، ایشان را می‌رساند، من استاد را می‌بردم. یک روز آقای محمدرضا لطفی (موسیقیدان) به من گفت که فردی را می‌شناسد که خیلی خوب آواز می‌خواند و خوب است او را به استاد نورعلی خان برومند معرفی کنیم. آن فرد استاد شجریان بود. روز قرار، آقای برومند همراه با او رسیدند. در آن جلسه استاد برومند از استاد شجریان خواست که قطعه‌ای را بخواند. وقتی که او از اتاق بیرون رفت، استاد برومند به من گفت «این، این کاره است، امسال باید به جشن هنر بیاید.» من گفتم که آخر او تازه آمده است. استاد برومند به من گفت، «شما نمی‌دانید. من می‌دانم که او چه گوهری است.» این هنرمند با بیان اینکه محمدرضا شجریان در تحریرهای مخصوص خود خلاق بود، گفت: اکنون همه می‌خواهند همانند ایشان بخوانند. ایشان پشتکار خیلی خوبی داشت. بسیار زیبا خط می‌نوشتند. به خوبی از گیاهان نگهداری می‌کرد. یک بار از ایشان پرسیدم همه این گل‌ها را خودتان کاشتید؟ گفتند «بله؛ باید از گل مراقبت کرد.» شجریان جریان سازترین هنرمند ایرانی قرن معاصر فرج پوری نیز در بخش دیگری از این مراسم درباره محمدرضا شجریان بیان کرد: به باور من آقای شجریان جریان سازترین، تأثیرگذارترین و محبوب‌ترین هنرمند ایرانی قرن معاصر خودش است. ادامه در کامنت
  • مجید مجیدی و عوامل فیلم«خورشید» در ایران از دغدغه کودکان کار سخن گفتند.

به گزارش ایسنا، نشست فیلم «خورشید» همزمان با جشنواره فیلم کودک و نوجوانان اصفهان در سینما فرهنگ تهران با حضور مجید مجیدی، کارگردان، امیر بنان، تهیه‌کننده و جواد عزتی، روح‌الله زمانی، شمیلا شیرزاد، ابوالفضل شیرزاد، مانی غفوری بازیگران فیلم برگزار شد.

در این نشست مجید مجیدی کارگردان فیلم گفت: در ابتدا از دست‌اندرکاران جشنواره کودک تشکر می‌کنم. در شرایط سختی هستیم و امیدوارم این شرایط هرچه زودتر تمام شود و شاهد رونق سینما باشیم.

وی خاطرنشان کرد: «خورشید» به موضوع کودکان کار می‌پردازد که همه کشورها درگیر آن هستند. این معضل فراتر از بحث حکومت‌ها و دولت‌هاست. طبق تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم که این معضلات نیازمند مشارکت عمومی است. این بچه‌ها آینده‌سازان کشور هستند و اگر به آنها توجه نکنیم این معضل گریبانگیر می‌شود. از این دست مسائل اجتماعی به تمام اجتماع مرتبط است.

او ادامه داد: تمام کودکانی که کار می‌کنند آسیب‌های خانوادگی دارند که برای گذران زندگی خود و خانواده مجبور به کار کردن هستند. دوست داریم شرایطی ایجاد شود که کودکان مجبور به کار نباشند. به هر حال در این شرایط فعلی بحث آموزش این کودکان اهمیت دارد. در تحقیقاتم با مدرسه‌ای مواجه شدم که توسط خیریه‌ها برای کودکان کار تشکیل شده بود و در آن مدرسه به مسائل بچه‌ها رسیدگی می‌کردند. این موضوع باعث شد که به این دست مدرسه‌ها توجه ویژه داشته باشم و این مسئولیت اجتماعی است، ما باید در کنار فیلم، پویش‌هایی را با همکاری موسسات خیریه برقرار کنیم و اصحاب رسانه هم کمک کنند تا مشارکت مردمی ایجاد شود و مدرسه بسازیم.

وی ادامه داد: می‌توانیم برای این بچه‌ها کار آفرینی کنیم و به آنها مهارت بیاموزیم . من به این بچه ها به شکل گنج نگاه می‌کنم که هر یک استعداد ویژه‌ای دارند. بچه‌های فیلم هم کودک کار بودند و ما با آنها ارتباط برقرار کردیم. تمام این بچه‌ها استعداد دارند. شمیلا سلبریتی ونیز شده بود و توجه‌ها را جلب کرده بود.

«جواد عزتی» بازیگر فیلم «خورشید» در این نشست گفت: اگر نتوانیم در خانواده‌ها اهمیت تحصیل را جا بیاندازیم صد تبلت هم داشته باشند، اتفاقی نخواهد افتاد.

وی گفت: اگر یک مادر وظیفه خود بداند بدون تبلت هم می‌تواند فرهنگ و آداب را به کودکش بیاموزد. سینما می‌تواند این نقش را ایفا کند و فرهنگ بیاموزد. مثال واقعی برای این فیلم داشتیم و کسانی هستند که در واقعیت این کار را می‌کنند. نقشی که بازی کردم برایم از این جهت جذاب بود که شخصا دغدغه داشت .
    0 0
    مجید مجیدی و عوامل فیلم«خورشید» در ایران از دغدغه کودکان کار سخن گفتند. به گزارش ایسنا، نشست فیلم «خورشید» همزمان با جشنواره فیلم کودک و نوجوانان اصفهان در سینما فرهنگ تهران با حضور مجید مجیدی، کارگردان، امیر بنان، تهیه‌کننده و جواد عزتی، روح‌الله زمانی، شمیلا شیرزاد، ابوالفضل شیرزاد، مانی غفوری بازیگران فیلم برگزار شد. در این نشست مجید مجیدی کارگردان فیلم گفت: در ابتدا از دست‌اندرکاران جشنواره کودک تشکر می‌کنم. در شرایط سختی هستیم و امیدوارم این شرایط هرچه زودتر تمام شود و شاهد رونق سینما باشیم. وی خاطرنشان کرد: «خورشید» به موضوع کودکان کار می‌پردازد که همه کشورها درگیر آن هستند. این معضل فراتر از بحث حکومت‌ها و دولت‌هاست. طبق تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم که این معضلات نیازمند مشارکت عمومی است. این بچه‌ها آینده‌سازان کشور هستند و اگر به آنها توجه نکنیم این معضل گریبانگیر می‌شود. از این دست مسائل اجتماعی به تمام اجتماع مرتبط است. او ادامه داد: تمام کودکانی که کار می‌کنند آسیب‌های خانوادگی دارند که برای گذران زندگی خود و خانواده مجبور به کار کردن هستند. دوست داریم شرایطی ایجاد شود که کودکان مجبور به کار نباشند. به هر حال در این شرایط فعلی بحث آموزش این کودکان اهمیت دارد. در تحقیقاتم با مدرسه‌ای مواجه شدم که توسط خیریه‌ها برای کودکان کار تشکیل شده بود و در آن مدرسه به مسائل بچه‌ها رسیدگی می‌کردند. این موضوع باعث شد که به این دست مدرسه‌ها توجه ویژه داشته باشم و این مسئولیت اجتماعی است، ما باید در کنار فیلم، پویش‌هایی را با همکاری موسسات خیریه برقرار کنیم و اصحاب رسانه هم کمک کنند تا مشارکت مردمی ایجاد شود و مدرسه بسازیم. وی ادامه داد: می‌توانیم برای این بچه‌ها کار آفرینی کنیم و به آنها مهارت بیاموزیم . من به این بچه ها به شکل گنج نگاه می‌کنم که هر یک استعداد ویژه‌ای دارند. بچه‌های فیلم هم کودک کار بودند و ما با آنها ارتباط برقرار کردیم. تمام این بچه‌ها استعداد دارند. شمیلا سلبریتی ونیز شده بود و توجه‌ها را جلب کرده بود. «جواد عزتی» بازیگر فیلم «خورشید» در این نشست گفت: اگر نتوانیم در خانواده‌ها اهمیت تحصیل را جا بیاندازیم صد تبلت هم داشته باشند، اتفاقی نخواهد افتاد. وی گفت: اگر یک مادر وظیفه خود بداند بدون تبلت هم می‌تواند فرهنگ و آداب را به کودکش بیاموزد. سینما می‌تواند این نقش را ایفا کند و فرهنگ بیاموزد. مثال واقعی برای این فیلم داشتیم و کسانی هستند که در واقعیت این کار را می‌کنند. نقشی که بازی کردم برایم از این جهت جذاب بود که شخصا دغدغه داشت .
  • اسامی نامزدهای بخش سینمای ایران در سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اعلام شد.

نامزدهای بخش کرونا روایت

۱-چگونه وقت‌کشی کردم / لوک استیو پانوویچ

۲-قهرمانان در خانه بمانید/ تودور نیکلف

۳-ملاقات آخر/ محمدمهدی فکریان

نامزدهای بخش وب‌سری

۱-کاکاچی/ جمال اسکویی

۲- کووید ۱۹/ علی درخشی

۳- ناشناس/ جعفر صیادی

۴- نخود نخود/ رضا واعظی و محمد زارع

نامزدهای بخش فیلم‌های پویانمایی کوتاه

۱- بعله! / مهین جواهریان

۲- زاک و زیک/ اسماعیل جباری

۳- قدم یازدهم/ مریم کشکولی‌نیا

۴- من ایرانی‌ام/ علیرضا کاویان‌راد

نامزدهای بخش فیلم‌های داستانی کوتاه

۱- جبران می‌کنم/ جمال احمدی

۲- سیاهی/ خورشید عالمی، نگار نجف‌زاده

۳- شوفر/ رضا نجاتی

۴- شهر عسل/ محمدمعین روح‌الامینی

۵- گاومیش/ ابراهیم اشرف‌پور

نامزدهای بخش فیلم‌های بلند داستانی

۱- پیله و پروانه/ محمد صالحی‌نژاد

۲- شماره ۲۹/ هادی رحیمی خواص

بهترین دست‌آوردهای فنی و هنری

۱- بچه‌ گرگ‌های دره سیب/ موسیقی: مسعود سخاوت‌دوست

۲- خورشید/ طراحی صحنه: کیوان مقدم

۳- خورشید/ فیلمبرداری: هومن بهمنش

بهترین بازیگر

۱- بچه‌ گرگ‌های دره سیب/ محمدرضا عالی‌ور

۲- پیله و پروانه/ صالح ملک‌تبار

۳- خورشید/ شمیلا شیرزاد

۴- مهران/ باسط رضایی

بهترین فیلمنامه

۱- بچه گرگ‌های دره سیب/ فریدون نجفی

۲- خورشید/ مجید مجیدی، نیما جاویدی

۳- مهران / فرشاد رضایی، رقیه توکلی

بهترین کارگردان

۱- بچه گرگ‌های دره سیب/ فریدون نجفی

۲- خورشید/ مجید مجیدی

۳- مهران/ رقیه توکلی

بهترین فیلم سینمایی

۱- بچه‌ گرگ‌های دره سیب/ مجید برزگر

۲- خورشید/ مجید مجیدی، امیر بنان

۳- مهران/ بنیاد سینمایی فارابی به تهیه‌کنندگی محمد پیرهادی
    0 0
    اسامی نامزدهای بخش سینمای ایران در سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اعلام شد. نامزدهای بخش کرونا روایت ۱-چگونه وقت‌کشی کردم / لوک استیو پانوویچ ۲-قهرمانان در خانه بمانید/ تودور نیکلف ۳-ملاقات آخر/ محمدمهدی فکریان نامزدهای بخش وب‌سری ۱-کاکاچی/ جمال اسکویی ۲- کووید ۱۹/ علی درخشی ۳- ناشناس/ جعفر صیادی ۴- نخود نخود/ رضا واعظی و محمد زارع نامزدهای بخش فیلم‌های پویانمایی کوتاه ۱- بعله! / مهین جواهریان ۲- زاک و زیک/ اسماعیل جباری ۳- قدم یازدهم/ مریم کشکولی‌نیا ۴- من ایرانی‌ام/ علیرضا کاویان‌راد نامزدهای بخش فیلم‌های داستانی کوتاه ۱- جبران می‌کنم/ جمال احمدی ۲- سیاهی/ خورشید عالمی، نگار نجف‌زاده ۳- شوفر/ رضا نجاتی ۴- شهر عسل/ محمدمعین روح‌الامینی ۵- گاومیش/ ابراهیم اشرف‌پور نامزدهای بخش فیلم‌های بلند داستانی ۱- پیله و پروانه/ محمد صالحی‌نژاد ۲- شماره ۲۹/ هادی رحیمی خواص بهترین دست‌آوردهای فنی و هنری ۱- بچه‌ گرگ‌های دره سیب/ موسیقی: مسعود سخاوت‌دوست ۲- خورشید/ طراحی صحنه: کیوان مقدم ۳- خورشید/ فیلمبرداری: هومن بهمنش بهترین بازیگر ۱- بچه‌ گرگ‌های دره سیب/ محمدرضا عالی‌ور ۲- پیله و پروانه/ صالح ملک‌تبار ۳- خورشید/ شمیلا شیرزاد ۴- مهران/ باسط رضایی بهترین فیلمنامه ۱- بچه گرگ‌های دره سیب/ فریدون نجفی ۲- خورشید/ مجید مجیدی، نیما جاویدی ۳- مهران / فرشاد رضایی، رقیه توکلی بهترین کارگردان ۱- بچه گرگ‌های دره سیب/ فریدون نجفی ۲- خورشید/ مجید مجیدی ۳- مهران/ رقیه توکلی بهترین فیلم سینمایی ۱- بچه‌ گرگ‌های دره سیب/ مجید برزگر ۲- خورشید/ مجید مجیدی، امیر بنان ۳- مهران/ بنیاد سینمایی فارابی به تهیه‌کنندگی محمد پیرهادی
  • .
شاهرخ خان پس از دو سال مقابل دوربین یک فیلم بلند سینمایی می‌رود و در «پاتان/Pathan» مقابل دیپیکا پادوکن و جان آبراهام  ایفای نقش خواهد کرد.

آخرین نقشی که شاهرخ خان ایفا کرد در فیلم «صفر» سال 2018 بود که شکست خورد. او این روزها بیشتر وقتش را تحت شرایط فعلی با خانواده می‌گذراند.

اما حالا برای حضور در این فیلم دارد آماده می‌شود. جان ابراهام و شاهرخ خان برای اولین بار بایکدیگر همکاری می‌کنند. فیلمبرداری ماه آینده در استودیوهای یاش راج در شهر مومبایی آغاز خواهد شد.

فیلم داستان انتقامجوی است و کارگردانی فیلم را سیدهارت آنند برعهده دارد.فیلمبرداری تا سال آینده ادامه خواهد داشت و شخصیت شاهرخ خان ، کاراکتر اصلی فیلم است.

تهیه کننده پروژه کمپانی یاش راج فیلمز است.

@donyayetassvir
#شاهرخ_خان
    0 0
    . شاهرخ خان پس از دو سال مقابل دوربین یک فیلم بلند سینمایی می‌رود و در «پاتان/Pathan» مقابل دیپیکا پادوکن و جان آبراهام ایفای نقش خواهد کرد. آخرین نقشی که شاهرخ خان ایفا کرد در فیلم «صفر» سال 2018 بود که شکست خورد. او این روزها بیشتر وقتش را تحت شرایط فعلی با خانواده می‌گذراند. اما حالا برای حضور در این فیلم دارد آماده می‌شود. جان ابراهام و شاهرخ خان برای اولین بار بایکدیگر همکاری می‌کنند. فیلمبرداری ماه آینده در استودیوهای یاش راج در شهر مومبایی آغاز خواهد شد. فیلم داستان انتقامجوی است و کارگردانی فیلم را سیدهارت آنند برعهده دارد.فیلمبرداری تا سال آینده ادامه خواهد داشت و شخصیت شاهرخ خان ، کاراکتر اصلی فیلم است. تهیه کننده پروژه کمپانی یاش راج فیلمز است. @donyayetassvir #شاهرخ_خان